onsdag 25 mars 2015

Veckans Skiss #56


Veckans Skiss är nog den blogg jag följt längst och skickat in mest till. Tidigare har jag mailat in mina bidrag men nu ska jag för första gången länka in bidraget :)
Här hittar du skissen.


Fotot är på två familjemedlemmar med motorintresse :)
Här på en KTM Super Duke 990cc 130hk v-twin.


6 kommentarer:

  1. Jätte fint Ulrica! Vilket passande papper :-) Och KNAPPAR ♡ Vad du kan om märke och allt om motorcycklar då!! Bra jobbat! Kram :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna! Ja,jag visste att jag hade något gammalt papper med mc på så det fick jag ju rota fram. Knappar och tag:s är något jag måste försöka bli av med så jag får ju börja någonstans :)
      Lättare med motorcyklar än flairs, enamel dots och annan franska vet du ;) (ber om överseende med namn och stavning där).

      Radera
  2. Fin layout, vilket läckert papper till motivet, maskulint! Lycka till med din blogg och tack för att du tolkar VS!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för fina ord och Lyckönskningar Christel! Det är helt nytt för mig detta med blogg, har nästan bara tittat på VS förr och aldrig haft någon egen men jag tror jag börjar få grepp på det och det känns bättre och bättre ;)

      Radera
  3. Kul att du har hittat ett sånt passande papper till fotot. Fin tolkning av skissen och välkommen till bloggvärlden Ulrica (det tog ett tag innan jag fattade att det var du...) Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det gäller att vara lite hemlig då man är amatör :) Bloggvärlden är stor och skrämmande men det känns som sagt bättre och bättre :) Tack snälla! Trevlig helg!

      Radera